Muut uutiset

Auran 14 - 18-vuotiaat aiturit tekevät aitatreeniä. Jos ei ole nyt käytettävissä aitoja, niin katsoa mallia videosta myöhemmin instagramista. Kaikki aikaisemmat videot löytyy myös sieltä. Nyt tehdään aitaliikkuvuutta ja -trillejä ym.
Nyt mukaan Auran Instagramin livetreeniin. Harjoitus kuvataan Raatissa Olivian ja Jannen isojen kilparyhmän treenin yhteydessä. Tehkää verryttely valmiiksi (hölkkää 10-15min).
Talvella mukana olleiden urheilukoulu jatkuu 1.6 alkavalla viikolla. Auralaisten sisäänkäynti Raattiin Tuiran puoleisesta portista. Muistathan, että jos on yhtään flunssan oireita niin harjoituksiin ei saa tulla.
Urheilukoulu alkaa 8.6 alkavalla viikolla. Otamme sittenkin mukaan 2016-syntyneitä omatoimisia lapsia (ma klo 18 - 19). Eli heitä jotka pärjäävät ryhmässä ilman vanhempia. Nyt myös pika-ja aitajuoksu, hyppy- ja heittoryhmiä 2008- 2011-syntyneille. Lisätietoa otsikkoa napauttamalla.
Odotamme edelleen tarkempaa tietoa Urheiluliitolta ja kaupungilta miten uudet kokoontumisrajoitukset vaikuttavat urheilukoulujen pitämiseen. Ilmoitamme sitten miten saamme urheilukoulut taas käyntiin.