Muut uutiset

Tapahtumaan osallistui noin 350 henkilöä nauttien kivasta tapahtumasta. Samalla juhlistettiin Auran 70-vuotista taivalta. Tapahtumaan saatiin yllätysvieraita tervehdyksineen ja stipendeineen. Yhdessä jumpattiin, tanssittiin, kierrettiin lajipaikkoja ja lopuksi nautittiin kahvit, tripit ja suklaaneliöt. Kiitos perheille kivasta yhteisestä tapahtumasta.
Raatin stadionin rata pestään maanantaina ja keskiviikkona on isommat kisat, joten olemme lisäalueella. Viikko on viimeinen urheilukoulu viikko tänä kesänä.
Auran 3. kisojen tulokset. Lapsia kisoissa noin 150.
Talven yleisurheilukoulusta lisätietoa viikonlopun aikana. Mukaan otetaan v.2012 syntyneitä ja kesältä jatkavia 2013-syntyneitä.
Vietämme urheilukoululaisten yhteistä perhetapahtumaa Raatissa ke 7.8 klo 17-19. Nyt koko perhe mukaan. Myös isovanhemmat ovat tervetulleita. Jumppaamme, leikimme, kisailemaan ja kierrämme lajipisteitä yhdessä. Lopuksi nautimme kahvit ja mehut. Samalla juhlistamme Auran 70 vuotta. TERVETULOA! Huom! Lapsilla lisenssin kautta vakuutus, mutta vanhempia ei vakuuteta.